Leírás
Szűretlen kékfrankos rozé. Vastag, ízes, teljesen atipikus rosé
„Tudjuk” milyen a rozé. Szórakoztatóan könnyed, felejthető, éretlen savú, halványrózsaszín, tuttifrutti aromájú.
Na, ezt akkor el kell felejteni, ez nem olyan.
A válogatott és érett Kékfrankost egy éjszakán át áztatták Zoliék, spontán erjesztették és 3 hónapig sokadtöltésű 225 literes hordóban seprőn érlelték. Elhagytuk a derítést, a szűrést, a szivattyúzást, palackozás előtt pedig felkeverték és a világ legegyszerűbb módszerével – gravitáció és gumicső – palackba töltötték. A megszokottnál sötétebb, opálos, intenzív
pirosbogyós aromatikájú természetes bor, amit jó szívvel ajánlanak bármilyen paprikás vagy paradicsomos étel mellé, de még jobb szívvel főszereplőnek, bármilyen örömteli tevékenységgel kiegészítve.