Leírás
Már elképzelhetetlen a Ruppert borsor egy Nyúl nélkül. Évek óta a kárpát-medencei fajta, az Olaszrizling (43%) az alapja ennek a küvének, ehhez házasítják az évjáratnak megfelelően a többi fajtabort. 2023-ban is a Királyleánykára (28%), és a Chardonnay-ra (29%) esett a választás.
Neve ellenére, komolyság és feszesség a jellemzője, gerinc az olaszból, játékosság, illatosság a Királyleánykából és test a Chardonnay-ból. Kizárólag tartályban erjedt, mely után finomseprőn tartották (érlelték). A Kandúr fehér párja, mindkettő vidám, gyümölcsös, vibráló és izgalmas, hosszú korttyal, sokféle ízzel, fehér húsú gyümölcsökkel.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 9-11 C
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.