Leírás
Ez a kóstoló elképesztő siker volt tavaly októberben, de sajnos - helyszín korlátozott befogadóképessége miatt - sokan lemaradtak róla. Már akkor megígértük, hogy újra megrendezzük, szóval most itt a ráadás!
Story: még tavaly nyáron kedves vásárlónk, Boldizsár Zoli, aki nem mellesleg a korábbi Salon étteremben és a Michelin csillagos Borkonyhában, valamint Izlandon, szintén Michelin csillagos étteremben is séfként dolgozott (most nagy emberek személyi szakácsa) felajánlotta, hogy "örömfőzne" nekünk egy kicsit, így össze is állt a fejünkben a program.
Szóval megkóstolunk 6 féle Primitivót, mindegyik más lesz ezért vagy azért és mindegyikhez Zoli kreál ételt, amit az ő szerény, csendes, de profi stílusában fog majd szervírozni nekünk. Nem klasszikus borvacsoráról van tehát szó, kicsi, de profi fogások érkeznek majd a borokhoz, hiszen itt inkább az ízekkel játszunk majd (és persze veletek).
További információk:
A belépőjegy ára nem térithető vissza és nem vásárolható le. Kedvezmények nem érvényesek.
Jegyek korlátozott számban érhetők el, befogadóképességünk: 20 fő
start: 2025.03.07. péntek 19:00
a belépés jegy-elővételhez kötött, a belépő ára: 15.000 Ft
helyszín: Kisgombos padlás
Az eseményt csak 18 éven felüliek látogathatják!